Onderhoud Land Rover Defender - header

Passend onderhoud voor eigen gebruik

De Land Rover Defender is een robuuste terreinwagen die zonder problemen over uiteenlopende typen terreinen kan rijden. Of de Defender nu over het strand of door het bos rijdt, deze 4×4 kan het probleemloos aan. De krachtpatser wordt door iedere trotse Defender-eigenaar op een andere manier gebruikt. Niet alleen qua terrein waar de wagen over rijdt maar ook in praktisch opzicht. De ene gebruiker heeft een Defender voor de fun, waarbij een ander het als daily driver gebruikt.

De vaklieden van Defender by Prins zijn gespecialiseerd in het onderhouden van Defenders en kijken ook gericht naar de manier waarop de offroader wordt gebruikt. Zo blijft uw Land Rover altijd goed onderhouden en is deze klaar voor het werk.

Onderhoud Land Rover Defender - 1

Laat onderhoud op tijd uitvoeren

Net als voor ieder ander voertuig geldt: Laat het onderhoud aan uw Defender op tijd uitvoeren. Periodiek onderhoud voorkomt namelijk problemen en zorgt ervoor dat u op uw terreinwagen kunt vertrouwen. Wanneer onderhoud wordt overgeslagen of uitgesteld is het wachten tot de problemen ontstaan. Die problemen spelen vaak op in situaties dat u juist uw voertuig nodig heeft of op een terrein staat waar andere voertuigen minder makkelijk komen.

Niet alleen worden met onderhoud problemen voorkomen, hiermee ook grote kosten. Als u uw Defender niet in de steek laat, zal uw Defender dat ook niet doen!

Uw specialist voor het onderhoud van uw Land Rover Defender

Voor onderhoud aan uw Defender bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten kennen de Defenders van binnen en buiten en hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van de terreinwagens.

U kunt u eenvoudig een afspraak maken voor airco controle, een APK, wielenwissel, grote beurt, kleine beurt, wintercheck of zomercheck. Onze specialisten staan ook voor u klaar bij reparaties en het aanbrengen van accessoires.

Maak gemakkelijk een afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs, betaal achteraf na het onderhoud