Over ons header

Het begin van Prins Auto B.V.

Prins Auto B.V. is op 2 januari 2005 oorspronkelijk begonnen als eenmanszaak in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Vanuit een achtertuin in Alblasserdam is Peter Prins van start gegaan met zijn bedrijf. Met passie voor het vak en positieve ambitie liet Prins Auto B.V. al snel een gezonde groei zien in aanbod en omzet, welke zich gestaag voortzette.

Over ons

Door deze groei hebben wij ons personeelsbestand uit moeten breiden en in 2010 zijn we verhuisd naar een mooie locatie op de Edisonweg in Alblasserdam. Hier hebben wij 6 jaar lang met plezier gewerkt en telde Prins Auto B.V. twaalf personeelsleden.

Over ons land rover

Toch bleef er een stijgende lijn in de groei van Prins Auto B.V. en daardoor zijn wij in 2017 verhuisd naar een nieuw pand. Hier hebben wij een mooie, ruime showroom gemaakt voor ons assortiment met een schitterende werkplaats en een wasstraat. Wij zijn gevestigd aan de Wattstraat 14 te Alblasserdam waar wij altijd klaarstaan om u de beste service te bieden.

Over ons we defend our values

Als bedrijf staan wij voor betrouwbare en betaalbare occasions van elk merk en richten wij ons voornamelijk op de compacte middenklasse. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven, beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Over ons land rover defender

Ook kunt u bij Prins Auto B.V. terecht voor APK, onderhoud, reparaties, verzekeringen, financieringen, taxaties en de inkoop van uw huidige auto. Alle auto’s worden standaard afgeleverd met 12 of 24 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, onderhoudsbeurt volgens het schema van de auto, aircobeurt en poetsbeurt.

Over ons land rover

Onze partners